Vi glemmer dig ikke, Pape!

Af Ole Jespersen,, medlem af bestyrelsen i Viborg Fjernvarme og medlem af Komiteen af Kritiske Varmeforbrugere

Lørdag den 6. september 2014, 07:03

Debat

Varme: Kære Søren Pape. Et stort tillykke og held og lykke med dit nye job. Jeg henviser til din udtalelse i Viborg Stifts Folkeblad den 4.september: »Vi skulle have holdt fingrene fra hullet i Kvols«.

Jeg er helt enig med dig. Du som byens førstemand, og et samlet byråd involverede jer i noget, som I ikke havde tilstrækkelig viden om, hvilket i øvrigt også var tilfælde for de rådgivere, I brugte. I overtog og videreførte et projekt, den daværende bestyrelse og direktør i Viborg Fjernvarme ulovligt havde igangsat, og som til sidst kuldsejlede.

Et projekt som du berettiget havde kritiseret som risikabelt og uden styring.

Kære Søren Pape, du udtaler i artiklen, at det nu ligger fast, at der bliver fjernvarmekunderne og ikke skatteborgerne, der skal betale for det kuldsejlede projekt i Kvols, og det er du meget tilfreds med.

Jeg tror ikke, at du skal være så sikker på det. De ca. 1600 medlemmer af Erstatningsforeningen Fjernvarmesagen er det i hvert tilfælde ikke. Det kan være, at næste gang, du er i Viborg, er for at møde i retten for at give din version af forløbet. Et er sikkert, der vil komme en eller flere retssager, inden det sidste punktum er sat.

Jeg vil som varmeforbruger ikke betale for de fejltagelse, du og det samlede byråd har begået. I handlede på varmeforbrugernes vegne, uden at vi på noget tidspunkt blev spurgt til råds, og så forventer i, at varmeforbrugerne skal betale. Helt uhørt, at en lille gruppe borgere i kommunen skal bøde for jeres kuldsejlede projekt.

Kære Søren Pape. I de næste 18-20 år, hvor tusindvis af fjernvarmeforbrugere skal betale for din og byrådets forkerte beslutning, glemmer vi dig ikke her i Viborg. Vi vil huske dig for din/byrådets manglende indsigt i Kvolsprojektet, at I valgte at betale millioner til en bank og til håbløse borefolk og rådgivere, men altså først da du havde rimelig sikkerhed for, at forbrugerne kom til at betale, hvis det blev en fiasko.

Endnu en gang held og lykke med det nye job

Et svar til Vi glemmer dig ikke, Pape!

  1. Henrik siger:

    Denne sag vil komme til at belaste Søren Pape i langt højere grad end sponsorsagen. Når der bliver udskrevet valg til Folketinget vil medierne kaste sig over den – givetvis godt hjulpet af rød bloks presseafdelinger….

Din kommentar:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s